Kunstwerk in opdracht

In de afgelopen jaren heb ik diverse kunstwerken in opdracht gemaakt. Aan de hand van foto’s maak ik een natuurbeeld of een portret. Portretten teken en schilder ik in opdracht. Hierbij gebruik ik potlood, acrylverf of cobra. Een portret is prachtig om iemand cadeau te doen of om een dierbare te herinneren. Ik vind het fijn om iets te maken waar iemand door geroerd wordt of blij van wordt.

Neem gerust contact met mij op als je een wens voor een uniek kunstwerk hebt. Er is veel mogelijk doordat ik maatwerk lever. Samen hebben we het over het beeld, het formaat en de materialen. De kosten van het werk variëren door de materialen en de grootte van het werk. Het verzenden van kunstwerken is niet mogelijk. Een schilderij of tekening in opdracht kun je ophalen in mijn atelier in Leidschendam.